Om Stormbygg AS

En solid partner på små og store byggprosjekter

Bli bedre kjent med oss

Stormbygg AS ble etablert i januar 2015. Med base i Måløy i Sogn og Fjordane, er vårt naturlige nedslagsfelt innenfor to timers kjøring fra kystbyen.

Bedriften har i dag et sterkt team av faste ansatte, med solid erfaring fra byggebransjen. Vi ønsker å være et naturlig valg for private, næringsliv og offentlige etater. Tilbyr arbeid av faglig høy kvalitet, til konkurransedyktig pris og kraftfull gjennomføring.

Sentral godkjent entreprenør

Med et bredt kontaktnett i inn- og utland, har vi kapasitet til å ta på oss prosjekter som krever ytterligere bemanning. Innehar sentral godkjenning for søking, prosjektering og utførelse av byggprosjekter. Det gjør at vi kan stå ansvarlig overfor myndighetene, for de fleste fagområder i prosjekter. Det stilles krav til kompetanse og styringssystemer, samt vedlikehold av dette, for å inneha sentral godkjenning.

Bjørnar Gangsøy

Daglig leder
95012307
bjornar@stormbygg.no

Julie Itland

Kontormedarbeider
97775670
julie@stormbygg.no

Agris Miezis

Formann Tømrer
40309106
agris@stormbygg.no

Vidar Itland

Prosjektleder
99028778
vidar@stormbygg.no

Kvalitet i arbeid, med trivsel på jobb

De ansatte, er vårt fremste styrke. Kombinasjonen av godt arbeid, faglig videreutdanning og trivsel på jobb gir et bra arbeidsmiljø. Hos Stormbygg AS får medarbeidere muligheten til og utvikle seg i et etablert fagmiljø.  

En trygg partner for ditt prosjekt

Utfører små og store byggprosjekter, for privat og offentlige sektor. Opererer både som totalentreprise på større prosjekter, eller som underleverandør ved annleggsoppdrag. Med kompetente fagarbeidere, og dyktige samarbeidspartnere, er vi trygg leverandør for ditt prosjekt.

Vi satser på lærlinger!

Som lokal entreprenør, er vi opptatt av ungdom og miljø. Vi satser på læringer, og gir dem mulighet til selvutvikling i trygge omgivelser. Sunt arbeid, videreutdanning og frihet under ansvar, gir en arbeidsplass hvor ansatte i alle aldre trives. Stormbygg AS sponser også  idrettsarrangement, og andre aktiviteter, for barn og unge i nærmiljøet.