Betongrehabilitering

Betongrehabilitering, overflatebehandling og reparasjon. Gir holdbare resultater og forlenget levetid. Fra mindre oppdrag til større prosjekter.

Med solid fagkompetanse innen betongarbeid, utfører Stormbygg AS alle type oppgaver innen betongreparasjon og rehabilitering. Oppgraderer gulv og fasader, gjennomfører overflatebehandling av betonggulv, samt fasaderehabilitering av betong og murkonstruksjoner. Vi har ferdighetene og utstyret, som kreves for et tilfredstillende sluttresultat. Våre oppdragsgivere er alt fra private huseiere, borretslag, eiendomsforvaltere og aktører i offenlig og privat virksomhet. Med hovedkontor på Måløy i Nordfjord, utfører vi oppdrag i nærliggende områder. Ta kontakt for konsultering rundt ditt prosjekt.

Et resultat som varer

Betongfasader og konstruksjoner må vedlikeholdes, for å opprettholde funksjon og bærevne. Årsak til forringelse er ofte fukt, temperaturvariasjon, korrosjon, veisalt eller dårlig utført arbeid i første omgang. Ofte gjelder dette eldre fasader, gulv og konstruksjoner. Med erfarne fagmenn, moderne utstyr og korrekte produkter sørger Stormbygg AS for et resultat som varer.

Små og store oppdrag

Vi er en fleksibel betongspesialist, utfører oppdrag i alle størrelsesordner innen betongarbeid. Det innebefatter:

  • Overflatebehandling av betonggulv.
  • Etterisolering av fasader og murkonstruksjoner.
  • Forebygging av fukt i betong og mur.
  • Betongrehabilitering (mekanisk reparasjon)
  • Forsterkning og forankring
  • Utfører også arbeid innen betongsaging, sliping og kjerneboring.

Sikker gjennomføring og holdbare løsninger

Med lang erfaring og solid fagkunnskap, tilnærmer vi oss oppdrag med gjennomføringsevne og kvalitet i arbeid. En løsningsorientert partner, som effektivt tilpasser seg prosjekters ulike utfordringer. Vi har kompetansen og utstyret som behøves. Utfører jobber i og rundt Kinn kommune, på Vestlandet. Kontakt for konsultasjon eller tilbudsbeskrivelse.

Andre tjenester: Totalentreprise Stålbygg Tømrerarbeid Asbestsanering Landbruksbygg Ny boliger