Betongsaging, sliping og kjerneboring

Leverandør av oppdrag innen betongsaging, sliping og kjerneboring. Utfører jobber i alle størrelsesordner.

Som betongspesialist utfører Stormbygg AS kvalitetsikret arbeid innen betongsliping, saging og kjerneboring. Med høy grad av fleksibilitet gjennomføres alt fra mindre oppdrag for private, til store omfattende prosjekter for næring og offentlige byggherrer. Åpen og effektiv kommunikasjon mellom prosjektledere og kundene, sørger for at jobben blir utført til avtalt tid, pris og kvalitet. Vi har base på Måløy, men er ikke fremmed for litt reising. Kontakt for konsultering rundt ditt prosjekt.

Vi har utstyret og kompetansen

Som betongentreprenør har vi nødvendig utstyr og ekspertise. Våre medarbeidere har opparbeidet seg solid erfaring gjennom ulik type oppdragsutførelse. Det gir et solid utgangspunkt for prosjektløsing og gjennomførelse.

Betongsaging

Gjennomfører alle type oppdrag innen saging av betong. Fra mindre hull i vegg og dekker, utskjæring av åpning til heis og trapper, til nedsaging eller deling av større fasader og konstruksjoner. Vi har lette hånd og slisse-sager for de enklere jobbene, og kraftige veggsager for grovere arbeid.

Betongsliping

Utfører ulike arbeider innen sliping av betong, i hovedsak gulv og beleggsystemer. Med god behandling, vil gamle gulvsystem føles som nye! Vi har utstyret og kompetansen som kreves.

Kjerneboring

Kjerneboring utføres der det trengs plass til avløp, rør, ventilasjon, lufteventiler, varmepumper etc. Andre oppdrag kan være at man trenger tilgang for å tømme en gammel oljetank, som ligger vanskelig til. Da kan kjernebor benyttes for å gi tilgang inn til tanken, som da kan tømmes fra bakkeplan. Her benyttes kraftige diamantblader som skjærer gjennom naturstein, armering og betong. Med moderne utstyr og dyktige medarbeidere, håndterer vi de fleste oppdrag innen kjerneboring.

Kvalitet fra planlegging til implementering

Uansett oppdragstype og størrelse, Stormbygg AS utfører med presisjon i planlegging og gjennomførelse. En troverdig og allsidig leverandør for ditt prosjekt. Jobben utføres til avtalt tid, pris og kvalitet. Med hovedkontor på Vågsøy, utføres oppdrag i nærliggende områder. Vi er ikke fremmed for litt reisevei! Kontakt for rådgivning eller bestilling av oppdrag.

Andre tjenester:  Totalentreprise  Stålbygg  Tømrerarbeid  Asbestsanering  Landbruksbygg  Ny boliger