Betongsaging, sliping og kjerneboring

Vi er en leverandør av oppdrag innen betongsaging, sliping og kjerneboring. Stormbygg AS utfører jobber i alle størrelser.

Som betongspesialist utfører Stormbygg AS kvalitetssikret arbeid innen betongsliping, saging og kjerneboring. Med høy grad av fleksibilitet gjennomføres alt fra mindre oppdrag for private, til store omfattende prosjekter for næring og offentlige byggherrer. Åpen og effektiv kommunikasjon mellom prosjektledere og kunder, sikrer at jobben blir utført til avtalt tid, pris og kvalitet. Vi holder til i Måløy, men er ikke fremmed for litt reising. Kontakt oss for konsultering rundt ditt prosjekt.

Vi har utstyret og kompetansen

Som betongentreprenør har vi nødvendig utstyr og ekspertise. Våre medarbeidere har opparbeidet seg solid erfaring gjennom ulike typer oppdragsutførelse. Det gir det beste utgangspunktet for prosjektløsing og gjennomføring.

Betongsaging

Vi gjennomfører alle typer oppdrag innen saging av betong, fra mindre hull i vegg og dekker og utskjæring av åpning til heis og trapper, til nedsaging eller deling av større fasader og konstruksjoner. Vi har lette hånd- og slissesager for de mindre jobbene, og kraftige veggsager for grovere arbeid.

Betongsliping

Vi utfører arbeid innen sliping av betong, hovedsakelig gulv og beleggsystemer. Med god behandling vil gamle gulvsystemer føles som nye! Vi har utstyret og kompetansen som kreves.

Kjerneboring

Kjerneboring utføres der det trengs plass til avløp, rør, ventilasjon, lufteventiler, varmepumper etc. Andre oppdrag kan være at man trenger tilgang for å tømme en gammel oljetank, som ligger vanskelig til. Da kan kjernebor benyttes for å gi tilgang inn til tanken, som da kan tømmes fra bakkeplan. Her benyttes kraftige diamantblader som skjærer gjennom naturstein, armering og betong. Med moderne utstyr og dyktige medarbeidere, håndterer vi de fleste oppdrag innen kjerneboring.

Kvalitet fra planlegging til implementering

Uansett oppdragstype og størrelse vil Stormbygg AS utføre med presisjon i planlegging og gjennomføring. Vi er en troverdig og allsidig leverandør for ditt prosjekt. Jobben utføres til avtalt tid, pris og kvalitet. Vi har hovedkontor i Vågsøy i Kinn kommune og utfører oppdrag i nærliggende områder. Vi er likevel ikke fremmed for litt reisevei! Ta kontakt for rådgivning eller bestilling av oppdrag.

Andre tjenester:  Totalentreprise  Stålbygg  Tømrerarbeid  Asbestsanering  Landbruksbygg  Ny boliger