Landbruksbygg

Moderne landbruksbygg med god arealutnyttelse, effektiviserer drift og forenkler arbeidshverdagen.

Stormbygg AS er totalleverandør ved levering av driftsbygninger for landbruk. Tegner opp, prosjekterer og gjennomfører prosjekter. Med solid erfaring og gjennomføringsevne, er vi en trygg partner gjennom hele prosessen. Kompetente på de fleste byggemetoder. Tilbyr alt fra mindre betongarbeid og tilbygg, til mer omfattende totalentrepriser, hvor vi styrer prosjektet til ferdig sluttresultat. God kommunikasjon, effektiv styring og kvalitet i arbeid, gir anvendlige driftsbygg tilpasset bruk.

Fleksible løsninger tilpasset bruk

Landbruket har ulike behov. Vi tilpasser hos kundens ønsker, og setter opp landbruksbygg skreddersydd driftsnytte og formål. Leverer blant annet:

  • Bygg tilpasset drift for melkekyr, gris og sau
  • Redskapslager
  • Lager for korn, potet og grønnsaker
  • Anleggsbygg for melkeproduksjon
  • Mindre tilbygg

Tre og stål konstruksjoner

Utfører oppføring av landbruksbygg i tre og stål. Stålbygg kan settes opp relativt raskt, og gir god arealutnyttelse. Innvendig areal, tilpasses etter formål. Leveres både isolert og uisolert. Hva man bør velge, avhenger av behov. Kontakt oss for konsultering, og veiledning rundt ditt prosjekt. Sammen finner vi den beste løsningen.

Kvalitet i prosess og gjennomføring

Stormbygg AS er totaltilbyder ved levering av landbruksbygg. Utfører hele prosessen, fra ide – stadiet til gjennomførelse. I samarbeid med leverandører, settes prosjektet sammen til en helhetlig løsning, tilpasset kundens behov og ønsker. Solide materialer, god planlegging og kvalitet i arbeid, gir et bra sluttresultat. Leverer driftsbygg til landbruket på Måløy i Møre og Romsdal, og nærliggende områder. Kontakt oss, for veiledning rundt ditt prosjekt.

Andre tjenester:  Totalentreprise  Betongarbeid  Tømrerarbeid  Asbestsanering  Stålbygg  Ny boliger