Nybolig og tømrerarbeid

Nybolig og tømrerarbeid

Fra nybolig til rehabilitering og ombygging. Erfaren tømrer med solid kompetanse innen fagfeltet.

Stormbygg AS er et tømrerfirma som utfører alt fra mindre oppdrag for private, til store komplekse byggprosjekter for offentlig sektor og næringsliv. Som byggmesterbedrift er vi godkjent som ansvarshavende for hele byggprosesser fra søknad, til prosjektering og gjennomføring. Omfatter blant annet oppføring av boenheter i flere etasjer, og bygg med over fire boenheter. Samt større trekonstruksjoner som skoler, barnehager og næringsbygg. Som forhandler av Norgeshus utfører vi oppsett av nyboliger fra deres spennende huskatalog. Med hovedkontor i Måløy gjennomfører vi oppdrag i nærliggende områder. Vi holder tross alt til på Vestlandet, så er ikke fremmed for litt reisevei. Kontakt oss for konsultasjon rundt ditt prosjekt.

Nybolig, ombygging og rehabilitering

Utfører en rekke tjenester innen snekker og tømrerarbeid. Inkludert:

  • Prosjektering og oppføring av nybolig, garasjer, hytter og næringsbygg.
  • Påbygg og tilbygg.
  • Oppussing, renovering og rehabiliteringsprosjekter innvendig og utvendig.
  • Ombygging og endringsarbeider av små og store konstruksjoner.
  • Taktekking og bygging av terrasser.
  • Gulvlegging og utskifting av kledning.
  • Montering av dører og vinduer.
  • Utbedring av hus og fasadeskader, samt sanering.

Vi skaper ditt drømmehjem

Som forhandler av Norgeshus realiserer vi din boligdrøm. Tilbyr prosjektering og oppføring av hus og hytter i Norgeshus sitt store utvalg. Her får du alt fra funkishus, moderne boliger, villaer, herskapshus og tradisjonelle byggstiler. Vi skaper hjemmet du vil elske å komme hjem til! Våre prosjektledere og formenn sørger for god oppfølging og effektiv koordinering gjennom hele prosessen. Kontakt for konsultering rundt ditt nybolig prosjekt.

De ansatte er vår styrke

Et firma er ingenting uten flinke medarbeidere. Det er de som gjør jobben, og som kundene daglig forholder seg til. Stormbygg AS jobber aktivt med god rekruttering. Her skal du møte pålitelige og kompetente snekkere, som kontinuerlig er opptatt av fagmessig høy kvalitet. Vi satser også på ungdom og lærlinger. Kombinasjonen av ungdommelig pågangsmot og erfarne fagfolk, gir et slagkraftig team som får jobben gjort til avtalt tid, pris og kvalitet. Utfører det meste innen tømrer, nybygg og snekkerarbeid. Holder til på Vågsøy ved Nordfjord, utfører oppdrag i og rundt distriktet.

Andre tjenester:  Landbruksbygg  Betongarbeid  Totalentreprise  Asbestsanering  Stålbygg  

Referanseprosjekter

Ta kontakt