Nybolig og tømrerarbeid

Fra nybolig til rehabilitering og ombygging – vi har erfarne tømrere med solid kompetanse innen fagfeltet.

Stormbygg AS er et tømrerfirma som utfører alt fra mindre oppdrag for private, til store komplekse byggeprosjekter for offentlig sektor og næringsliv. Som byggmesterbedrift er vi godkjent som ansvarshavende for hele byggeprosesser helt fra søknad til prosjektering og gjennomføring. Det omfatter blant annet oppføring av boenheter i flere etasjer, og bygg med over fire boenheterm samt. større trekonstruksjoner som skoler, barnehager og næringsbygg. 

 

Som forhandler av Norgeshus utfører vi oppsett av nyboliger fra deres spennende huskatalog. Med hovedkontor i Måløy gjennomfører vi oppdrag i nærliggende områder. Vi holder tross alt til på Vestlandet, så vi er ikke fremmed for litt reisevei. Kontakt oss for konsultasjon rundt ditt prosjekt.

Nybolig, ombygging og rehabilitering

Vi utfører en rekke tjenester innen snekker og tømrerarbeid. Dette inkluderer:

  • Prosjektering og oppføring av nybolig, garasjer, hytter og næringsbygg
  • Påbygg og tilbygg
  • Oppussing, renovering og rehabiliteringsprosjekter innvendig og utvendig
  • Ombygging og endringsarbeider av små og store konstruksjoner
  • Taktekking og bygging av terrasser
  • Gulvlegging og utskifting av kledning
  • Montering av dører og vinduer

  • Utbedring av hus og fasadeskader, samt sanering
 

Vi skaper ditt drømmehjem

Som forhandler av Norgeshus realiserer vi din boligdrøm. Tilbyr prosjektering og oppføring av hus og hytter i Norgeshus’ store utvalg. Her får du alt fra funkishus, moderne boliger, villaer, herskapshus og tradisjonelle byggstiler. Vi skaper hjemmet du vil elske å komme hjem til! Våre prosjektledere sørger for god oppfølging og effektiv koordinering gjennom hele prosessen. Kontakt for konsultering rundt ditt boligprosjekt.

 

De ansatte er vår styrke

Et firma er ingenting uten flinke medarbeidere – det er de som gjør jobben og som er de kundene forholder seg til daglig. Stormbygg AS jobber aktivt med god rekruttering. Her skal du møte pålitelige og kompetente snekkere som kontinuerlig er opptatt av fagmessig høy kvalitet. Vi satser også på ungdom og lærlinger. Kombinasjonen av ungdommelig pågangsmot og erfarne fagfolk gir et slagkraftig team som får jobben gjort til avtalt tid, pris og kvalitet. Vi utfører det meste innen nybygg og tømrer- og snekkerarbeid. Vi holder til i Vågsøy i Nordfjord og utfører oppdrag i og rundt distriktet.

Bolig i Kalvåg
Bolig i Kalvåg
Rehabilitering av skifertak
Rehabiltering av yttertak i Måløy